Betalningsvillkor

Vamlingbolagets Köp och leveransvillkor

 


I Vamlingbolagets webbutik kan du betala dina varor direkt med kort eller mot postförskott när du hämtar ut ditt paket på posten.


Kortbetalning


Vi tar Visa och Mastercard.
När du betalar din beställning med kort tillkommer en portoavgift på 80 kronor för din försändelse. Vi skickar dina varor med Posten direkt hem till dig. Om paketet inte får plats i brevlådan lämnar brevbäraren en avi och du får hämta dina varor vid Postens närmaste utlämningsställe.

 

Postförskott


Om du vill ha dina varor skickade mot postförskott tillkommer porto + postförskottsavgift på 80 kronor. Du betalar hela varans värde när du hämtar ut ditt paket vid Postens utlämningsställe.

 

Leveranstid


När du beställer ett plagg i silkestrikå kan du få vänta på ditt plagg i en till tre veckor. Det beror på att vi tillverkar varje plagg efter kundens unika beställning. Hur lång tid det tar beror på hur mycket beställningar vi har som ligger före i kön. Om något tyg tar slut eller tillverkningen tar mer än tre veckor kommer du att få information om det. Plaggen i manchester, plysch och kviltat sys på en liten fabrik i Estland och finns därför redan i lager hos oss i Vamlingbo. Samma sak gäller för bomullskvaliteten som tillverkas i Portugal. Vi skickar din beställning inom en vecka. Har du dessutom beställt silkesplagg inväntar vi dem innan vi skickar ditt paket.

 

Returer och bytesrätt


Det går bra att byta eller returnera dina varor inom 14 dagar, från och med att du hämtat ut paketet på posten. Då betalar du returportot för paketet. Var noga med att ange ditt namn, adress, telefonnummer och kontonumret till din bank så att vi kan återbetala dina pengar. Det kan ta upp till två veckor att erhålla återbetalningen och under sommartid något längre.

 

Reklamationsrätt


Vill du reklamera en vara? Skicka då tillbaka varan till oss tillsammans med ett detaljerat brev där du beskriver anledningen till reklamationen. Du som kund har rätt att reklamera en vara i upp till tre år om felet är ursprungligt. Efter sex månader ligger det hos dig som kund att bevisa att felet är ursprungligt.

 

Returadress


Vamlingbolaget, Vamlingbo Ängvards 302, 623 31 Burgsvik.

Om du handlar för mer än 3000 kronor bjuder vi på portot.

Om du har frågor tveka inte att kontakta oss på Vamlingbolaget Gotland, tfn 0498 498080.