VAMLINGBOLAGETS KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

I Vamlingbolagets webbutik kan du betala dina varor direkt med kort Visa och Mastercard eller mot postförskott när du hämtar ut ditt paket på posten.

Frakten kostar 80 kronor.

Utanför Sverige kostar det 120 kr.

Om du handlar för mer än 3000 kronor bjuder vi på portot.

 

LEVERANSTID

Plaggen levereras inom en till tre veckor. Det beror på att vi tillverkar varje plagg efter kundens beställning. Hur lång tid det tar beror på hur mycket beställningar vi har som ligger före i kön.  Plaggen i manchester, plysch och kviltat skickas inom en vecka.

Cut On Demand beställningsplagg tar 2-4 veckor.

 

RETURER OCH BYTESRÄTT

Det går bra att byta eller returnera dina varor inom 14 dagar, från och med att du hämtat ut paketet på posten. Då betalar du returportot för paketet. Var noga med att ange ditt namn, adress, telefonnummer och kontonumret till din bank så att vi kan återbetala dina pengar. Det kan ta upp till två veckor att erhålla återbetalningen och under sommartid något längre.

Ingen bytesrätt på Cut On Demand.

Returadress:

Vamlingbolaget, Vamlingbo Ängvards 302, 623 31 Burgsvik.

 

REKLAMATIONSRÄTT

Vill du reklamera en vara? Skicka då tillbaka varan till oss tillsammans med ett detaljerat brev där du beskriver anledningen till reklamationen. Vi följer allmänna reklamamtionsnämndens rekommendationer (ARN): http://www.konsumenteuropa.se/sv/amnesomraden/handel-inom-eu/reklamera-en-vara/reklamationsratten-i-sverige/

Om du har frågor tveka inte att kontakta oss på Vamlingbolaget Gotland, tfn 0498 498080